Samsung Galaxy S7 ne zaman çıkacak?

Samsung Galaxy S7 ne zaman çıkacak?

iPhone 6S'in çıkışı yaklaştıkça Samsung cephesindeki dedikodu kazanı daha da şiddetli bir şekilde kaynamaya başladı.

Her sene olduğu gibi bu sene de iPhone 6S'in çıkışı yaklaştıkça Samsung cephesindeki dedikodu kazanı daha da şiddetli bir şekilde kaynamaya başladı.

Güney Kore menşeli Newsis'de yayımlanan son raporlarda dikkat çeken önemli bir var ki her ne kadar biz ihtimal vermesek de paylaşmakta fayda var.

Denilen o ki, Samsung bu yılki stratejisinde bir değişiklik gerçekleştirerek Galaxy S7'nin satışını bu yılın son çeyreği içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyormuş. Buna kanıt olarak gösterilen veri ise GS7'nin üretim çalışmalarına her sene olduğundan 2-3 ay önce başlanmış olması. Amaç tahmin edeceğimiz gibi Ekim ayında satışa sunulacak olan iPhone 6S ile 6S+'ın çıkış hızını olabildiğince kesmek. Hatırlarsak benzer bir söylenti geçtiğimiz haftalarda da Galaxy Note 5 için paylaşılmıştı ki sebep yine aynısıydı.

Kaldı ki diğer yandan, Galaxy S6 Edge'de üretim sıkıntıları sürerken olası bir S7 Edge'in erkene alınma imkanı yok denecek kadar az olduğu da ortada.

Hülasa gördüğümüz gibi mantık temelleri dahilinde kesinlikle ihtimal vermediğimiz bir söylenti bu bizim. Hele ki Galaxy S6 rekora gidiyorken...

yeni şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.