Samsung Galaxy S6 Plus göründü!

Samsung Galaxy S6 Plus göründü!

MWC 2015 kapsamında tanıtılan Galaxy S6 ve S6 Edge modellerinden sonra, Samsung'dan yeni bir model geliyor. İşte Galaxy S6 Plus fotoğrafları ve S6 Plus hakkında ilk bilgiler.

Akıllı telefon dünyasındaki en büyük markalardan olan Samsung, bir süredir akıllı telefon duyurusu gerçekleştirmiyor. Son olarak Galaxy S6 Active modelini Amerika pazarına özel olarak tanıtan marka, yeni modeller üzerinde çalışmasını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Snadragon 808'li bir mini Samsung modeli sızdırılmıştı. Ayrıca bir süredir yeni bir büyük ekranlı Samsung modelinin sızıntıları gelmeye devam ediyor.

LG G4 rakibi büyük ekranlı Galaxy S6 Plus geliyor

Kısa süre önce ilk görüntüleri ortaya çıkan model, büyük ekran boyutu ve ismi nedeniyle Galaxy S6 Plus olarak basında konuşulmuştu. Bugün ise Galaxy S6 Plus modelinin iki fotoğrafı ortaya çıktı.

Galaxy S6 Edge gibi kavisli yan kenarlara sahip telefon büyük ekranı ile dikkat çekecek. İddialarda 5.5 inç boyutunda Quad HD çözünürlüklü bir Super AMOLED ekran ile geleceği söylenen telefon, LG G4 ile rekabet edecek Snapdragon 808 işlemcisi ile dikkat çekiyor.

Daha büyük batarya

Ayrıca 32 GB depolama alanı ve büyük bataryası dışında Galaxy S6 ile aynı olacak telefon, muhtemelen 3000 mAh boyutlarında bir bataryaya sahip olacak. 

Bakalım Samsung'un LG G4 ile rekabet edecek yeni modeli, ne zaman ve hangi özellikler ile tanıtılacak?

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.