Samsung Galaxy S6 Edge Plus yolda!

Samsung Galaxy S6 Edge Plus yolda!

Samsung'un farklı ekran tercihi ile dikkatleri çeken akıllı telefonu Galaxy S6 Edge, daha büyük bir ekranla birlikte Galaxy S6 Edge Plus adı altında satışa çıkacak.

Samsung, akıllı telefon pazarı için sunduğu cihazlara bir yenisini daha ekliyor. Yeni nesil Samsung akıllı telefon, şirketin amiral gemisi Galaxy S6 ve kavisli ekran tercihi ile dikkat çeken Galaxy S6 Edge ikilisi, serinin yeni üyesine kavuşmak üzere.

Samsung her ne kadar "daha az model üreteceğiz" gibi açıklamalar yapsa da, yola tam gaz devam ediyor.

Bu sefer söz konusu olan yeni Samsung akıllı telefon ise S6 Edge'in bir başka yan modeli olacak gibi görünen, sızıntısı bugün itibariyle gerçekleşen Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Adından da anlaşılacağı gibi cihaz boyut olarak biraz daha büyük olacak.

Galaxy S6 Edge adlı model 5.1 inç 2K ekrana sahipken, S6 Edge Plus adlı yeni sürüm ise söylenene göre 5.5 inç boyutlu bir ekran ile gelecek. Cihazın OnLeaks tarafından paylaşılan boyutları ise 154.45x75.80x6.85mm şeklinde. Yani kısacası yaklaşık 5.5 inç!

Samsung Galaxy S6 Edge, 14nm üretim teknolojisiyle üretilen 8 çekirdekli ve 64 bit destekleyen Exynos 7420 işlemci, Mali-T760MP8 grafik işlemci, 3GB LPDDR4 RAM, OIS destekli 16 Megapiksel arka yüz kamerası ve 5 Megapiksel ön yüz kamerasıyla son kullanıcısını karşılamıştı.

Galaxy S6 Edge Plus özellikleri ve çıkış tarihi ile ilgili detaylı bilginin ise önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor.

shiftdelete - 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.