Samsung Galaxy S6 Duos Android 5.1.1 Güncellemesi

Samsung Galaxy S6 Duos Android 5.1.1 Güncellemesi

Global pazarda birçok ülkede henüz satışa sunulmamış olan akıllı telefonlardan Samsung Galaxy S6 Duos Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi

Global pazarda birçok ülkede henüz satışa sunulmamış olan akıllı telefonlardan Samsung Galaxy S6 Duos Android 5.1.1 Lollipop güncellemesini alıyor. Galaxy S6’nın tek SIM yuvalı modeli bir süre önce bazı ülkelerde çeşitli operatörler aracılığıyla Android işletim sisteminin son versiyonuna güncellenmişti.

Ekran görüntüsünden de anlaşılabileceği üzere çift SIM özellikli Galaxy S6 Duos’a gelen güncelleme yaklaşık 620 MB boyutunda. Güncellemeyi OTA yoluyla indirmeden önce bir Wi-Fi ağına dahil olmak mantıklı görünüyor. Çeşitli sorunlar nedeniyle güncelleme bildirimi akıllı telefonunuza ulaşmadıysa Samsung’un masaüstü bilgisayar yazılımı olan Kies ile güncellemeyi indirebilir ve cihazınızı yeni versiyona yükseltebilirsiniz.

samsung-galaxy-s6-duos-android-5.1.1-guncellemesi.jpg

Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki cihazlara ulaşmış görünüyor, diğer ülkelerde de kısa süre içerisinde indirilebilir olacaktır. Güncelleme ile çeşitli güvenlik açıklarının kapatıldığını, arayüzün ve cihazın genel performansının iyileştirildiğini belirtelim.

akillitelefon

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.