Samsung Galaxy Note 6 Çıkış Tarihi Belli Oldu Mu?

Samsung Galaxy Note 6 Çıkış Tarihi Belli Oldu Mu?

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinin satışa sunulmasının ardından teknoloji severler tarafından tüm gözler Note serisinin yeni modelinin ne zaman satışa çıkacağına çevrildi.

Bilindiği üzere dünya teknoloji devi Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinin satışa sunulmasının ardından teknoloji severler tarafından tüm gözler Note serisinin yeni modelinin ne zaman satışa çıkacağına çevrildi.

Son zamanlarda teknoloji merkezli haber kaynakları olmak üzere birçok noktadan Samsung Galaxy Note 6 modelinin yakın bir zaman içerisinde tanıtılacağı ifade ediliyor. Şuana kadar ortaya çıkan haberlerde cihaza dair birçok teknik detay ortaya çıksa da henüz net bir çıkış tarihi verilmiyor.

Uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Samsung Galaxy Note 6 modelinin önümüzdeki Ağustos ayında resmi olarak tanıtılacağı tahmin ediliyor. Bunun yanı sıra 15 Ağustos olarak net tarihlerin verildiği de dikkatlerden kaçmıyor.

Genel olarak uzmanlar tarafından Amerika göz önüne alınarak değerlendirme yapıldığından dolayı cihazın Avrupa’da ve ülkemizde önümüzdeki Temmuz ayında satışa sunulacağı düşünülüyor. Daha önce firma tarafından Note modellerinin çıkış tarihleri de ele alındığında Temmuz ve Ağustos aylarının yeni bir model tanıtımı için oldukça doğru bir tahmin olduğu görülmektedir.

 

Haber Şefi

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.