Samsung Galaxy Note 5'in çıkış tarihi!

Samsung Galaxy Note 5'in çıkış tarihi!

Samsung Pay'den bahsedilirken bir anda ortaya Note 5 çıktı.

Samsung'un sıradaki phablet modeli olması beklenen Galaxy Note 5 için yeni bilgiler geldi. Geçtiğimiz günlerde bir toplantıda konuşan Samsung Başkan Yardımcısı Rhee In Jong, kazara yeni Note 5'in çıkış dönemi hakkında bilgiler verdi. "Kazara" deniyor, ama önceki modellere baktığımızda zaten Samsung'un benzer çıkış tarihleri tercih ettiğini de hatırlıyoruz.

Toplantıda konuşulan konulardan bir tanesi Samsung'un mobil ödeme sistemi Samsung Pay'di. Daha önce temmuz ayında çıkacağı söylenen bu sistem, erteleme sonucunda eylül ayında bizlerle olacak ve toplantıda Başkan Yardımcısı, "Samsung Pay, ilk kez Samsung'un sıradaki üst seviye modelinde yer alacak" dedi. Haliyle daha evvel örnekleri ve söylentileri de bulunan Galaxy Note 5'in eylül ayında geleceğini doğrulamış oldu.

Samsung'un şu anki phablet modelleri olan Note 4 ve Note Edge, Almanya'daki IFA 2014'ün hemen öncesinde düzenlenen Unpacked 2014 etkinliğiyle görücüye çıkmıştı. Note 5'in de IFA 2015'in hemen öncesinde, yine Almanya'da tanıtılması bekleniyor.

Samsung Galaxy Note 5 edge, test edilmeye başladı

Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz. 

teknokulis

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.