Samsung Galaxy J4 ortaya çıktı

Samsung Galaxy J4 ortaya çıktı

Samsung yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’ın tanıtımını birkaç gün içerisinde gerçekleştirecek. Bu önemli tanıtımın yanı sıra Güney Koreli teknoloji devi diğer modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. İşte bu ürünlerden bir tanesi de bütç

Amiral gemisi cihazlar yüksek fiyatlı olduğu için fiyat performans cihazı olarak tabi edilen orta seviye telefonlar rağbet görmeye başladı. Bu nedenle üreticilerde bu tarz modelleri daha fazla üretiyor. Samsung’un yeni orta seviye cihazı Galaxy J4(2018), SM-J400F kod adıyla Geekbench testlerinde ortaya çıktı.


Henüz tasarım hatları bilinmeyen cihazda Exynos 7570 işlemci bulunuyor ve 2GB RAM ile destekleniyor. Telefon Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle gelecek olan Galaxy J4’ün ekran çözünürlüğü 720P olacağı tahmin ediliyor.
Ülkemizde büyük bir kullanıcı kitlesine hitap eden orta seviye cihazlar, günlük kullanım için oldukça güçlendi. Bu cihazın Samsung tarafından üretilen ve Oreo ile gelecek olan ilk giriş seviyesi model olacağı da dikkat çeken bir detay.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.