Samsung Galaxy A8 sızdırıldı!

Samsung Galaxy A8 sızdırıldı!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un en ince akıllı telefonu olmaya hazırlanan Galaxy A8, gündemden düşmüyor. Bu defa ise modelin tüm teknik özellikleri ortaya çıktı.

Güney Koreli üretici Samsung'un bir süredir sızıntıları ile gündemden düşmeyen modeli Galaxy A8, yine karşımıza çıktı. Samsung'un A serisinde modellerinde yer verdiği tasarım anlayışını devam ettiren model ayrıca en ince Samsung olmasıyla da dikkat çekiyor.

Galaxy A8 Teknik Özellikleri

Samsung'un 5.9 mm kasa kalınlığıyla en ince akıllı telefonu olacak olan Galaxy A8, bu defada tüm teknik özellikleriyle karşımıza çıktı. Bir katalogda görüntülenen model, 5.7 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüğündeki Super AMOLED ekrana sahip.

Qualcomm'un 64 bit destekli 1.7 GHz saat hızında çalışan 4 adet ARM Cortex-A53 ve 1 GHz saat hızında çalışan 4 adet ARM-A53 çekirdekten oluşan çipseti Snapdragon 615 ile çalışan Galaxy A8, grafik tarafında ise Adreno 405 GPU kullanıyor.

2 GB RAM'i bünyesinde barından Galaxy A8, arttırılabilir hafızayı destekleyen 16 GB dahili depolama alanına sahip.

F/1.9 diyafram aralığına sahip 16 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip olan Samsung'un yeni akıllı telefonu gücünü ise 3050 mAh bataryadan alıyor. Modelin parmak izi tarayıcısına sahip olduğunu da ekleyelim.

Android 5.1 Lollipop işletim sistemi ile çalışan Galaxy A8'in bu kadar çok sızıntıyla karşımıza çıkması ise tanıtımının yakın olduğuna işaret olabilir.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.