'Said Nursi’yi mahpusa CHP atmıştır'

'Said Nursi’yi mahpusa CHP atmıştır'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de hatırlattı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Türkiye’de Risale-i Nur okutulan evlere CHP baskın yapmıştır. Said Nursi’yi CHP mahpusa atmıştır" dedi.

Gökçek, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan “Ankara’nın Gündemi” programına konuk oldu. Cemaatin CHP'ye oy verme tartışmalarını değerlendiren Gökçek, şunları söyledi:

"CHP’de bugün ezanı Türkçe okutmak isteyen kişiler var. Geçenlerde bir meclis üyesi önerge verdi. ‘Ezanı kasetten dinlesinler, cami minarelerinden ezan verilmesin’ diye CHP’nin teklifi var. Özellikle, zamanında camileri ahır, meyhane yapan CHP iktidarları ile şuandaki baştaki kişilerin pek farkı yok. Hala aynı fikirdeler. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak ne zaman bir yere cami yapmak istesek, CHP’liler cami yapılmasın diye dava açıyor. Dolayısıyla hizmet ehli bir insanın bunları bilmemesi mümkün değil. Hatırlayın, başörtülü kızlarımızı rahibelere benzetip İstanbul’da afişler koydular. Başörtülü kızlarımızı üniversitelerde ikna odalarına çektiler. Bunların bazıları da şuanda CHP’de milletvekili. Bir hizmet ehli bu CHP’lilere mi oy verecek? Türkiye’de Risale-i Nur okutulan evlere CHP baskın yapmıştır. Said Nursi’yi CHP mahpusa atmıştır. Sen onun devam eden nesline nasıl elin varacak da oy vereceksin. Bunun vebalini düşünmeyecek misin?”

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum