Said Nursi'nin talebesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması

Said Nursi'nin talebesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması

Mehmet Fırıncı ağabey, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında bir açıklama yayınladı

Risale Haber-Haber Merkezi

Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin talebesi Mehmet Fırıncı ağabey, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında bir açıklama yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cesaretsizlikle suçlanamayacağına dikkat çeken Fırıncı ağabey, "Tüm Dünyaya cesaret dersi veren bir Cumhurbaşkanımız var. Allah ondan ebeden razı olsun" dedi.

Cumhurbaşkanımızı cesaretsizlikle suçlayanlar gibi düşünmüyoruz

Fırıncı ağabeyin sözleri şöyle:
 
"Bediüzzaman Hazretlerinin İslam düşmanlarının 'Rejim-i bidakarane tahribatını tamire çalışacak' dediği zatın vekaleti adına' dediği zat; Recep Tayyip Erdoğan Beyefendidir. Bugün Türkiye ve bütün gönül coğrafyamızdaki İslam eserlerinin ihya edilmesi ve İnanç hürriyetleri bile tek başına bunu anlatmaya yeter. Bugün de o yapılıyor. Biz Cumhurbaşkanımızı cesaretsizlikle suçlayanlar gibi düşünmüyoruz. Üstelik Tüm Dünyaya cesaret dersi veren bir Cumhurbaşkanımız var. Allah ondan ebeden razı olsun."

Akgündüz: Eğer cesaretiniz varsa...

Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, Atatürk tartışmalarının yaşandığı bu günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 5816 sayılı Atatürk'ü koruma kanunu kaldırma çağrısında bulunarak "Eğer cesaretiniz varsa, 5816 sayılı Kanunu kaldırın" demişti.

Akgündüz'ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Yanlış düşünüyosunuz muhterem cumhurbaşkanım! Müslüman miletimizin kahir ekseriyetinin Mustafa Kemal'le problemi vardır! Açıklamalarına kanun manidir.
iki noktayı unutmayınız:
Birincisi, bu millet sizi Allah için seviyor. Eğer cesaretiniz varsa, 5816 sayılı Kanunu kaldırın. Milletimizin onunla problemi var mı beraber görelim.
İkincisi; Kemalizme sığınan FETÖ'nün akıbeti ortadadır. Siz Allah'a sığınmaya devam edin.
Hakkın hatırı alidir. hicbir hatıra feda edilmez.