Said Nursi'nin sözü de mi bir şey söylemez mübarek!

Said Nursi'nin sözü de mi bir şey söylemez mübarek!

Salih Tuna, Boyner ve twitçiye yüklendi

Risale Haber-Haber Merkezi

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, işadamı Cem Boyner'e yüklendi. Tuna, yazısında Bediüzzaman'ın sözünü de hatırlattı.

Boyner'in, Türkiye'nin borçlarını ödemek için 'Güneydoğu Anadolu'dan toprak satalım' önerisinde bulunan siyasi parti lideri olduğunu ifade eden Tuna, isim vermeden Filistin'le ilgili "Filistin Davası siyasi bir davadır ve dinimizi zehirlemektedir..." şeklinde twit atan şahsı da eleştirdi.

Tuna, yazısını şöyle sürdürdü:

"Tarih boyunca bu topraklarda hiç kimse 'Filistin davasına' böyle bühtan etmedi. Dinli dinsiz, inanan inanmayan, sağcı solcu hiç kimse... Abdulhamid'ten Deniz Gezmiş'e Gazi Paşa'dan Nihat Genç'e kadar herkesin az veya çok bir 'Filistin davası' olmuştur. Bu mübareğin yok. Dahası, Filistin davası 'dinini' zehirliyormuş!

Bak mübarek ölçüyü, muvazeneyi o kadar kaybettin ki Bediüzzaman Said-i Nursi'nin şu sözü de artık bir şey söylemez sana: 'Tokadımı Antranik ile beraber Enver'e, Venizelos ile beraber Said Halim'e vurmam. Nazarımda vuran da sefildir...'

Bundan mülhem söylemek isterim ki: Boşa kostaklanmayın, bu ülkede artık çapul yapamayacaksınız, 28 Şubat'ta olduğu gibi bu ülkeyi soyup soğana çeviremeyeceksiniz. Lenin'in ifadesiyle, ne 'emperyalistlerin sosyalistleri' ne de 'kullanışlı aptallar'ın arkasına artık saklanamayacaksınız. Dımdızlak ortada kaldınız. Bu millete ihanetten vazgeçin.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum