Sahurda 1 km'lik kuyruk

Sahurda 1 km'lik kuyruk

Açılışını gece yarısı yaparak birçok üründe indirime giden elektronik ürünlerin satıldığı marketin önünde bir kilometreye yakın kuyruk oluşturan vatandaşlar, sahur vaktine kadar içeriye girmeye çalıştı.

Aydın'da açılışını saat 23.59'da yaparak birçok üründe indirime giden elektronik ürünlerin satıldığı marketin önünde 1 kilometreye yakın kuyruk oluşturan vatandaşlar sahur vaktine kadar içeriye girebilmek için bekledi.

Çok sayıda vatandaş içeriye girebilmek için birbiriyle yarışırken çok sayıda güvenlik görevlisi barikat kurup kalabalığı zorlukla kontrol altında tutabildi.

SAHURA KADAR BEKLEDİLER

Tekerlekli sandalyeleri ile kuyruğa giren engelli vatandaşlar güvenlik görevlileri tarafından merdivenlerden taşınırken, marketin önünde olası sağlık sorunlarına karşı bir de ambulans bekletildi.

Saatlerce kuyrukta bekleyip saatin ilerlemesi ile içeri girme umudunu kaybetmeye başlayan bazı vatandaşlar sırayı bozup barikatların üzerinden atlamaya başlayınca marketin önünde güvenlik görevlisi sayısı artırıldı.

2 saatten fazla kuyrukta bekleyip markete girmeyi başaran vatandaşlar ise indirim yapılan tablet, televizyon, cep telefonu, bilgisayar gibi ürünlerden çok sayıda alarak kasalarda uzun kuyruklar oluşturdu.

Vatandaşların yoğun talebi üzerine marketin dış bölümünde ek kasalar yerleştirilirken kuyruğun sonunda bulunan vatandaşlardan bazıları ise sahur saatinin gelmesi ile birlikte markete girmekten vazgeçti.

AA