Sağlığınız için bol bol su için

Sağlığınız için bol bol su için

İhlas Pazarlama, insan hayatı için oldukça önemli olan sağlıklı su ihtiyacını Aura Cebilon Su Arıtma Sistemleri ile karşılıyor.

 TÜBİTAK desteği ile Türk mühendisler tarafından geliştirilen Aura Cebilon, Türkiye’de üretilen ilk ve tek NSF (National Sanitation Foundation ) belgeli su arıtma sistemi özelliğini taşıyor. 

İhlas Pazarlama tarafından tüketicilere sunulan Aura Cebilon Su Arıtma Sistemleri, sağlıklı su içme ihtiyacını karşılıyor. İnsan yaşamında büyük önem taşıyan su, besinleri ve oksijeni organlara taşımak, vücut ısısını dengelemek, metabolizmayı düzenlemek, vücuttaki toksik maddelerin atılmasını sağlamak ve enfeksiyonlarla savaşmak gibi birçok önemli görev üstleniyor. Su tüketimi; çocukların fiziksel ve zihinsel performansında da önemli rol oynuyor. İçerdiği filtreler ile şebeke suyunu arıtan Aura Cebilon, sağlığına önem veren aileler tarafından tercih ediliyor. Aura Cebilon, şebeke suyunu; çamur, tortu, pas, kum, toz ve kötü kokudan arındırmakla kalmıyor, mineral takviyesi yaparak suyu zenginleştiriyor ve pH oranını düzenliyor. Ortalama altı ayda bir, İhlas Yetkili Servisler tarafından cihazın periyodik bakımları yapılıyor. Böylelikle uzun yıllar kaliteli ve sağlıklı su elde elde etmeye devam ediliyor.

NSF BELGELİ SU ARITMA SİSTEMİ

ABD merkezli Ulusal Hijyen Vakfı (NSF) ve Su Kalitesi Birliği (Water Quality Association) ile işbirliği çerçevesinde geliştirilen Cebilon Reverse Osmosis Su Arıtma Sistemi kullanıcılara sağlıklı içme suyu sunuyor. Tüm parçaları 3 senelik uzun araştırma ve testler sonrası onaylanan Aura Cebilon, Türkiye’de üretilen ilk ve tek NSF Belgeli su arıtma sistemi özelliğine de sahip.

SUDAKİ ZARARLI KİMYASALLAR TEMİZLENİYOR

Sediment Filtre, Granül Aktif Karbon Filtre, Blok Karbon Filtre, Membran Filtre ile suyu çamur, tortu, pas, kum, toz ve kötü kokulardan arındıran Aura Cebilon, Mineralli Karbon Filtre sayesinde de temiz suya musluktan akmadan önce mineral takviyesi yaparak suyu zenginleştiriyor ve pH oranını düzenliyor. 11 lt kapasiteli tank ise sağlıklı suyu depo ederek musluğa gönderiyor. Aura Cebilon ile filtre edilmiş su, insan sağlığına zararlı olabilecek kimyasalları içermiyor. Suda biyolojik kirliliğe sebep olan bakteri, virüs ve parazitleri yüksek oranda temizleniyor. Ancak, iyi bir su arıtma sistemine sahip olmak kadar bakımının da düzenli yapılması önem taşıyor. Aura Cebilon, orijinal filtre değişimleriyle ömür boyu sağlıklı su üretimi sağlıyor ve yerli üretimin sağladığı ürün ve yedek parça tedariği ile kısa sürede temin gibi avantajlar oluşturuyor. Türkiye genelindeki 170 İhlas Yetkili Servis noktası da kullanıcılara teknik servis desteği sağlıyor.
 

IHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.