Sabahları Uyanamayanlar İçin İdeal Bir Alarm Programı Geliştirdi

Sabahları Uyanamayanlar İçin İdeal Bir Alarm Programı Geliştirdi

Ünlü oyuncu Dwayne Johnson, yeni bir alarm programı geliştirdi.

Sabahları uyanmak birçoğumuz için büyük bir problem diyebiliriz. Ne kadar alarm kurarsanız kurun, sabahları o alarmı gözünüzü dahi açmadan ertelemek gibi huylar geliştirebiliyoruz. İşte bu durumun önüne geçmek isteyen ünlü oyuncu Dwayne Johnson, yeni bir alarm programı geliştirdi.

Hızlı ve Öfkeli'nin Sevilen Oyuncusu "The Rock"

Dwayne Johnson bilinen adıyla The Rock, Türkiye'de de büyük bir kitle tarafından seviliyor. Vücut geliştirme konusunda önemli başarılara imza atan başarılı oyuncu günümüzdeki popülerliğine Hızlı ve Öfkeli serisinde aldığı rol ile ulaştı. Oyunculuğun yanı sıra güreş sporuyla da ilgilenen The Rock, sabahları uyanmakta zorlananlar için güzel bir uygulama geliştirdi. Bu alarm uygulamasının emsallerinden en büyük farkı ise içinde herhangi bir erteleme butonunun bulunmuyor olması.

The Rock Kullanıcıları Motive Edecek

Alarm uygulamasında erteleme butonu bulunmadığı için çalan alarmı kapatmanız mümkün olmayacak. Bu da demek oluyor ki, öyle ya da böyle uyanacaksınız. Gözünüz kapalı bir şekilde "ertele" butonuna basanlar ilk başlarda bunu The Rock'ın uygulamasında da deneyeceklerdir fakat sonu hüsran olacak. Uygulama içerisinde 20'ye yakın alarm sesi mevcut olmakla birlikte bunların içinde elektrikli testere sesi gibi rahatsız edici melodilerde yer alıyor. Ayrıca uygulamanın en güzel yanı The Rock yani Dwayne Johnson'un sizi motive edecek olması. Kullanıcılara belli aralıklarla uygulama üzerinden sesli ve yazılı mesaja ek olarak video da göndereceğini belirtiyor. Özellikle spor aktiviteleri içinde olanlar ve vücut geliştirme ile uğraşanların bu motive edici mesajlarla daha da şevkleneceğini söylemek mümkün. Uygulama şuan için The Rock Clock adıyla hem iOS hem de Android'de indirilebilir durumda.

 

Habersefi

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.