Rüzgarın sesine kulak ver

Rüzgarın sesine kulak ver

Yıldız Teknik Üniversitesi Rüzgâr Enerjisi Kulübü, Rüzgar Günleri 15 etkinliği ile enerji sektörü, akademisyenler ve öğrencileri bir araya getiriyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Rüzgâr Enerjisi Kulübü tarafından düzenlenen Rüzgar Günleri, 4. kez enerji sektörü, akademisyenler ve öğrencileri bir araya getiriyor. “Rüzgârın Sesine Kulak Ver” sloganıyla düzenleyecek olan etkinlik, 17 - 18 Mart tarihleri arasında YTÜ, Yıldız Kampüsü Oditoryum Salonu’nda gerçekleşecek. Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek’in yanı sıra, Dünya Rüzgâr Enerji Birliği Başkan Yardımcısı ve Türkiye Yenilenebilir Enerji Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Tanay Sıdkı Uyar'da etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak. 

Yenilenebilir enerji ve sürdürülebilirlik alanlarında farkındalık oluşturmak, sektörel gelişmelerin üniversite-sanayi işbirliği içerisinde takip edilmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Rüzgar Günleri15’de öğrenciler, sektörün önde gelen firmalarının açacakları stantlarda, firmalarla doğrudan iletişime geçebilecekler. 
Beşiktaş Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan Rüzgâr Günleri 15 etkinliği, Yıldızlı öğrencilerin yanı sıra, tüm öğrencilere açık ve ücretsiz olup, tüm katılımcılara sertifika verilecek.

dha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.