Ronaldo'dan Filistinli çocuklara 2 milyon dolar bağış

Ronaldo'dan Filistinli çocuklara 2 milyon dolar bağış

Cristiano Ronaldo, İsrail'in bombaladığı Filistinli çocuklar için 2 milyon dolar bağışta bulundu

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, İsrail'in Filistin'de uyguladığı zulme tepkisiz kalmadı. Performansının yanı sıra yaptığı yardımlarla da gündeme gelen Ronaldo'nun Dünya Kupası dönüşü, Filistinli çocuklara Ramazan Bayramı dolayısıyla 2 milyon dolar bağışta bulunduğu öğrenildi.
 
İSRAİL ZULMÜ DEVAM EDİYOR
 
İsrail’in Gazze’de Hamas’a karşı başlattığı hava operasyonunda bombaların hedefi olan çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti. Operasyonda şu ana kadar ölen Filistinlilerin sayısı 81’e ulaşırken yaralı sayısı 500’ü aştı.
 
ÖLENLERDEN 5'İ ÇOCUK 
 
İsrail ordusu sadece dün gece 300 noktayı havadan bombaladı. Gazze şeridinin güneyinde bulunan Han Yunus bölgesinde iki evin bombalanması sonucu aynı aileye mensup 8 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden 5’inin çocuk olduğu bildirildi. Filistinli yetkililer, sivillerin olduğu yerlerin uyarı verilmeden bombalandığını aktardı. Görgü tanıkları, Han Yunus bölgesinde Dünya Kupası maçının izlendiği bir kafenin bombaların hedefi olduğunu ve 6 kişinin hayatını kaybettiğini aktardı.
 
SESSİZ KALMADI 
 
Dünyanın görmezden geldiği zulme, Filistin yararına yaptıklarıyla İslam aleminin gönlünde taht kuran Cristiano Ronaldo sessiz kalmadı. Daha önce gerek saha içinde gerekse saha dışında gösterdiği duyarlılıkla İsrail'in bölgede uyguladığı zulmün kabul edilebilir olmadığına dikkat çeken Ronaldo, yaşanan son olaylara tepki olarak Filistinli çocuklar için 2 milyon dolar bağışta bulundu. 
 
Haberler

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
11 Yorum