Ronaldo yaptığı jestle kaplerdeki yerini korudu

Ronaldo yaptığı jestle kaplerdeki yerini korudu

Geçtiğimiz haftalarda basına yansıyan Avrupa’lı bir gazetecinin çelme takarak düşürdüğü mülteci ailesinin oğlu ile maça çıkan Ronaldo, futbolculuğunun yanında insani yönünü de kanıtladı.

Ömer Çiftçi’nin Haberi
RİSALEHABER-
Geçtiğimiz günlerde Macaristan sınırında polisin saldırısından kaçarken bir gazeteci tarafından çelme takılarak düşürülen ailenin görüntüleri dünyanın dikkatini çekmişti. Bu görüntüler tüm dünyanın tepkisine yol açmış, Avrupa basını da olayı “rezillik” olarak nitelendirmişti.

Görüntülere kayıtsız kalamayan bir isim de dünyanın en pahalı ve en meşhur oyuncusu Cristiano Ronaldo, İspanya 1. liginde dün oynanan Real Madrid-Granada maçına çelme takılan mülteci ailesinin oğlu ile beraber çıktı.

Yaptığı hareket ile tüm otoritelerden takdir toplayan Ronaldo’nun takımı Real Madrid maçı 1-0 kazandı.

Maça Ronaldo ile beraber çıkan Suriyeli küçük çocuk Zaid’in mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu. Ailesi ile birlikte hafta başında İspanyaya gelip, Real Madrid antrenmanını da izleme şansı verilen Zaid ve ailesi ise Real Madrid’in duyarlılığından memnun.

Maçtan sonra Real Madrid’li toni kroos, pepe, Lucas Vazquez gibi ünlü futbolcularda aile ile fotoğraf çektirip, kendilerine desteklerini hissettirmeyi ihmal etmedi.

Eurosport’un haberine göre maçtan sonra da Real Madrid bir tweet ile Suriyeli çocuğa destek olan futbolcularını ve Ronaldo’yu tebrik etti. 

rts1vnp-569x1024.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum