Risale-i Nur’dan hazırladıkları broşürlerle hizmet ediyorlar

Risale-i Nur’dan hazırladıkları broşürlerle hizmet ediyorlar

Nur Gönülleri Risale-i Nur'dan hazırladıkları broşürleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor...

İsmail Aybey’in haberi
Risale Haber – ÖZEL

Manisa’da Nur Gönülleri Bediüzzaman Said Nursi’nin eserlerinden hazırladıkları broşürleri değişik illere göndererek dağıtımını sağlıyor. Son üç ay içinde yüz bin broşür dağıtımı yapıldığını kaydeden nur talebeleri, broşürlerin insanların imanını kurtarmaya çalıştıklarını dile getirdiler.

4-003.jpgManisa’da bazı esnafların bağışlarıyla, Bediüzzaman Said Nursi’nin Risale-i Nur Külliyatından bazı önemli kısımları seçerek broşür hazırlayan nur talebeleri, bu broşürleri Manisa’da dağıtmakla kalmıyor Türkiye’nin değişik illerine de gönderiyor.  Son üç ayda 100 bin broşür bastıklarını belirten faaliyetin gönüllülerinden Kutsi Volkan, www.brosurnur.com sitesini kurduklarını, bu sitede dağıtımı yapılan broşür örneklerinin bulunduğunu ve isteyenlerin çoğaltabileceğini dile getirdi.

Kutsi Volkan yaptığı açıklamada, “Hadis-i şerifte, ‘Bir tek adam seninle hidayete gelse, sahra dolusu kırmızı koyun ve keçilerden daha hayırlıdır’ buyruluyor. Biz de Bediüzzaman Said Nursi’nin eserlerinden hazırladığımız broşürleri insanların hizmetine sunduk. Şükürler olsun ki çok fazla olumlu dönüşümler oldu.  Üstadımız Bediüzzaman, binbir türlü zorluk çekerek bu risalelerin günümüze ulaşmasını sağlamış. Bize düşen görev de bu risalelerin daha çok kişiye ulaşmasını sağlamaktır” şeklinde konuştu.

İNGİLİZCE DE BASILIYOR

www.brosurnur.com sitesini kurup aldığı bağışlarla risalelerin basım ve dağıtımı sağladıklarını kaydeden Volkan, “Antalya, Şırnak, Diyarbakır, Edirne gibi çok sayıda ilden gelen broşür taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Turistik illere ihtiyaca binaen İngilizce olarak basılmış broşürler gönderdik. Çok şükür broşür verdiğimiz yerlerden olumlu anlamda geribildirim alıyoruz.

2-008.jpg

Bugüne kadar bir çok ateist, Risaleler vesilesiyle imana gelmiş. Biz de Risale-i Nur hizmetine bu şekilde katkı sağlamaya çalışıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

1-008.jpg3-003.jpg

5-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum