Risale-i Nur’da Peygamberimizle (asm) ilgili bölümleri broşür yapıp dağıttılar

Risale-i Nur’da Peygamberimizle (asm) ilgili bölümleri broşür yapıp dağıttılar

Manisalı Nur Gönüllüsü bir grup genç tarafından, Said Nursi’nin Risale-i Nur Külliyatından Peygamber Efendimizi (asm) anlatan bölümlerden…

İsmail Aybey’in haberi:

RİSALEHABER-Bediüzzaman Said Nursi’nin Risale-i Nur Külliyatından hazırladıkları broşürlerle hizmette bulunan Manisalı gençler, Mevlid Kandili münasebetiyle Peygamberimizi (asm) anlatan beş bin broşür bastırdı. Risale-i Nur Külliyatının farklı yerlerinde geçen Peygamberimizle (asm) ilgili bölümlerin toplandığı broşürlerin bir kısmı Elazığ, Malatya, İzmir, Bursa gibi çeşitli illere gönderilirken bir kısmı da Manisa Manolya meydanında dağıtıldı. Ayrıca gençler tarafından vatandaşa pilav ikramında bulunuldu. 

PEYGAMBERİMİZİ (asm) TANIMALI, SEVMELİ VE KENDİMİZE REHBER EDİNMELİYİZ 

Broşürlerin büyük bir titizlikle hazırlandığını kaydeden Kutsi Volkan, “Broşür hizmetimiz Peygamberimizi (asm) anlatarak devam ediyor. Konusunda uzman heyet tarafından, Risale-i Nurlarda peygamberimizle ilgili kısımlar titizlikle çalışılarak broşürler hazırlandı. Bizler için bir örnek olan, alemlerin yüzü suyu hürmetine yaratıldığı Peygamberimizi (asm) tanımalı, sevmeli ve kendimize rehber edinmeliyiz. Biz de bu noktada üzerimize düşen vazifeyi yapıyoruz. Burada dağıtmaya başladığımız broşür çok kısa sürede bitti. Bizlere maddi manevi destek olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz ” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum