Risale-i Nur’da Gösterge Bilim ve Eğitim Okumaları sunumları

Risale-i Nur’da Gösterge Bilim ve Eğitim Okumaları sunumları

Programlar, Risale Akademi’nin Ankara'daki merkezinde başlayacak

Risale Akademi’de bu hafta iki program olacak. 21 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 13.30’da Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Rasim Soylu “Risale-i Nur’da Gösterge Bilim” başlıklı bir sunum gerçekleştirecek.

Ardından Risale-i Nur’dan Eğitim Okumaları programı başlayacak. B. Said Çiftçi'nin moderatörlüğündeki programda bu hafta, “Mükemellik Yolculuğu ve Eğitim, Eğitim Düşüncesini Oluşturan Kaynaklar” başlıklarında sunumlar gerçekleştirilecek. Sunum öncesi konularla ilgili Risale-i Nur’dan bölümler okunacak.

Üç hafta önce başlayan eğitim okumaları programında daha önce “Risale-i Nur’dan eğitim konusunda cem ve tasnif çalışması. Cem ve Tasnif Nedir? Risale-i Nur’un eğitim alanına göre cem ve tasnifi nasıl yapılabilir? Cem ve Tasnif çalışması aşamaları. Risale-i Nur’dan eğitim alanında cem ve tasnif çalışması örneği. Risale-i Nur’dan eğitim okumaları. Bediüzzaman Said Nursi’nin Eğitim Düşüncesi Paradigmaları” başlıkları müzakere edilmişti.

Programlar, 21 Ekim Cumartesi saat 13.30’da Akademinin Ankara'daki merkezinde başlayacak. Programa eğitimciler, eğitime ilgi duyanlar, bu konularda çalışması olanlar katılabiliyor. Bu haftanın programı şöyle:

akademi_b.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum