Risale-i Nur Sözler Cemaati'nden Filistin'e dua, israile tel'in

Risale-i Nur Sözler Cemaati'nden Filistin'e dua, israile tel'in

Risale-i Nur Sözler Cemaati, terör devleti israili tel'in etti

Filistin'e destek verilen açıklamada, "Katiyen inanıyoruz ki gelecek yakın bir zamanda İsrail yaptığı bu zulümlerinin cezasını layık olduğu şekilde görecektir. Alem-i İslam da bütün çektikleri bu sıkıntıları neticesinde tam bir saadet devri yaşayacak inşallah" ifadeleri yer aldı.

Açıklama şöyle:

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

Siyonist İsrail zalimlerinin, en bedevi kavimlerde bile görülmemiş bir vahşetle tarihte emsaline rastlanmamış bir zülüm ile yaptıkları bu katliamları bütün kuvvetimizle tel’in ediyoruz. Bilhassa en aciz ve zayıf durumda bulunan hasta ve yaralıları ve onlara yardıma koşan sağlık ekiplerini ve hastaneleri ve oyun oynayan çocukları bombalayacak kadar alçalmış olmaları, ruhlarındaki kin ve vahşeti gösterdiği gibi insan sıfatını kaybetmiş olmanın bir neticesi olarak görüyoruz.

Ve üstadımız Bediüzzaman gibi bütün kuvvetimizle, "zalimler için yaşasın cehennem!" diyoruz.

Biz Nur Talebeleri bütün kuvvetimizle bu insi şeytanların ve onlara kuvvet veren batılı emperyalist güçlerin karşısında onları durduracak ve zulümlerine mani olacak tek ve yegane çarenin İttihad-ı İslam olduğuna inanıyoruz.

Bir daha böyle vahşetlerin yaşanmaması için İslam devletlerinden bütün ayrılıkları bir kenara bırakıp ittihat ederek bir ve beraber olmalarını bekliyoruz.

İlk günden beri kayıtsız kalmayıp bu zulmü durdurmak için gece gündüz çalışan cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve hükümet ricalimizi aynen destekliyoruz ve muvaffakiyetleri için dua ediyoruz. Sair İslam ülkelerinin de bu manaya kuvvet vermesinin elzem olduğunu belirtmek istiyoruz.

Bu vesileyle Filistin'de Gazze’de şehit olan tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Başta Filistin halkı olmak üzere tüm ehli imanın başı sağ olsun. Hiç merak etmesinler. Katiyen inanıyoruz ki gelecek yakın bir zamanda İsrail yaptığı bu zulümlerinin cezasını layık olduğu şekilde görecektir. Alem-i İslam da bütün çektikleri bu sıkıntıları neticesinde tam bir saadet devri yaşayacak inşallah.

Üstadımız Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri’nin bu meyanda istikbale ait haber verdiği bazı beşaretleri numune olarak aşağıya dercediyoruz.

“En büyük saadetler büyük ve acı felâketlerin neticesidir..”

“Ben dünyaya işittirecek derecede kanâat ı kat'iyyemle derim: İstikbâl yalnız ve yalnız İslâmiyet’in olacak. Ve hâkim, hakàik ı Kur'âniye ve îmâniye olacak.

Her kıştan sonra bir bahar, her geceden sonra bir sabah olduğu gibi, nev' i beşerin dahi bir sabahı, bir baharı olacak inşâallâh.

Hakikat i İslâmiyenin güneşi ile, sulh u umumî dâiresinde hakîki medeniyeti görmeyi, Rahmet i İlâhiye’den bekleyebilirsiniz…

Ümitvâr olunuz şu istikbal inkılabatı içinde en yüksek gür seda İslam’ın sadası olacaktır.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.