Risale-i Nur Külliyatı yarışması

Risale-i Nur Külliyatı yarışması

12. Geleneksel Ödüllü Risale-i Nur okuma yarışması

Risale Haber-Haber Merkezi

12. geleneksel ödüllü Risale-i Nur okuma yarışması başladı. Nurunalanur sayfasında başlatılan yarışma ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Ezeli Rehberimiz, Kur’an-ı Kerim’imizin, bu asrın anlayışına bir dersi olan Risale-i Nur eserleri ile daha fazla meşgul olabilmek; okuyup, âlemimize ve amel defterimize yazdırabilmek için “12. Geleneksel Ödüllü Risale-i Nur okuma yarışmamız” ile Peygamber Efendimiz’in (sav) teşvik ettiği üzere hayırda yarışmaya var mısınız?

-Yarışmaya katılmak isteyenlerin, ADINI-SOYADINI ve KATILDIĞI İLİ yazması yeterli olacaktır..

-Yarışmamızda KÜLLİYATA DAHİL 14 KİTAP okunacaktır.

-ÜÇ AYLARIN İLK GÜNÜ (19 Mart 2018) başlayacak olan yarışmamız 31 AĞUSTOS 2018 tarihinde sona erecektir. 

Bu süre içerisinde, Külliyatı bitiren kişiler, BİTİRME TARİHİNİ ve KARGO ADRESİNİ, SADECE –0 533 264 23 16 Numaralı Telefon ile #KemalKURT’a bildirecektir. 

-ÖDÜL: SÖZLER NEŞRİYAT 1 TAKIM ORTA BOY VİNLEKS KÜLLİYAT olacaktır.

Yarışma sonunda, dereceye giren İLK 15 KİŞİ Külliyat kazanacaktır. Sponsor sayımızın artması durumunda ÖDÜL SAYIMIZ da artacaktır.     
                            
NOT: YARIŞMAMIZA SPONSOR OLMAK İSTEYENLER için,  1 TK ORTABOY KÜLLİYAT BEDELİ 140 TL'DİR. Sponsorluk için Kemal KURT ile irtibata geçilebilir..

Dikkat!: Daha önce yarışmamızdan külliyat kazananlara, külliyat değil, Kur’an-ı Kerim gönderilecektir. Yurt dışından katılmak isteyenler ödül kazanması durumunda Türkiye'den adres istenecektir.

Nurlarla, ya okumak veya okutmak veya yazmak suretindeki meşguliyet, tecrübelerle Kalbe ferah, Ruha rahat, Rızka bereket, Vücuda sıhhat veriyor. (Şualar)

Herbir iyiliğin, ibadetin sevabı, başka vakitte ON ise, Receb-i Şerifte YÜZDEN geçer, Şaban-ı Muazzamda ÜÇYÜZDEN fazla ve Ramazan-ı Mübarekte BİNE çıkar ve Cuma gecelerinden BİNLERE  ve Kadir Gecesinden OTUZBİNE çıkar. (Şualar)

Nurunalanur yarışma organize heyeti
https://www.facebook.com/NurunAlaNurComTR/

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.