Risale-i Nur Enstitüsü'nden kamuoyu duyurusu

Risale-i Nur Enstitüsü'nden kamuoyu duyurusu

Bediüzzaman Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bediüzzaman Said Nursi'nin vefatının 57. senesi münasebetiyle...

Kamuoyuna Duyuru
Risale-i Nur Enstitüsü ve Köprü dergisi Sentez Bilim Araştırma Org. Hiz. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde bulunan bağımsız kuruluşlardır. Bediüzzaman Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bediüzzaman Said Nursi'nin vefatının 57. senesi münasebetiyle 19 Mart 2017 Pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde “Anma Programı” organize edilecektir.

Risale–i Nur Enstitüsü olarak tertip ettiğimiz programa tüm halkımız davetlidir. Anma Programı saat 14.00-17.00 arasında Dost TV'den canlı olarak yayınlanacaktır.

Risale-i Nur Enstitüsü Yönetim Kurulu

Risale-i Nur Enstitüsü ve Köprü dergisi Sentez Bilim Araştırma Org. Hiz. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde bulunan bağımsız kuruluşlardır. Bediüzzaman Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bediüzzaman Said Nursi'nin vefatının 57. senesi münasebetiyle 19 Mart 2017 Pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde “Anma Programı” organize edilecektir. Risale–i Nur Enstitüsü olarak tertip ettiğimiz programa tüm halkımız davetlidir. Anma Programı saat 14.00-17.00 arasında Dost TV'den canlı olarak yayınlanacaktır. Risale-i Nur Enstitüsü Yönetim Kurulu

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.