Risale Akademi'den ders müfredatlarına katkı çağrısı

Risale Akademi'den ders müfredatlarına katkı çağrısı

Risale Akademi Eğitim Grubu rapor hazırlığında. Bununla ilgili katkı ve görüşleri almak için çağrıda bulunan Risale Akademi, pratik bir forum hazırladı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) 13 Ocak’ta askıya çıkardığı müfredat taslağıyla ilgili görüş alma süreci devam ediyor.

Risale Akademi Eğitim Grubu da rapor hazırlığında. Bununla ilgili katkı ve görüşleri almak için çağrıda bulunan Risale Akademi, pratik bir forum hazırladı.

Yapılan açıklama şöyle: "Bu formun amacı, MEB Talim ve Terbiye Kurulu tarafından hazırlanan taslak müfredatlara ilişkin hazırlanacak olan Risale Akademi raporuna sizin de görüşlerinizi yansıtmak ve sunmaktır. Özellikle siz eğitimcilerin taslak müfredatlara ilişkin katkılarını bekliyoruz. Bu arada, bu çağrının muhatabı sadece eğitimciler değil, aynı zamanda farklı meslek gruplarına mensup herkestir. Eğitimci olun veya olmayın, Türkiye’de eğitim sistemiyle ilgiliyseniz, ilgilendiğiniz veya ilgi duyduğunuz ders alanlarıyla ilgili başlıklara uygun olarak bu rapora katkı vererek desteklemenizi bekliyoruz. Ayrıca, taslak müfredatları TTKB sitesinden inceleyebilirsiniz. Katkılarınız için teşekkür ederiz."

MÜFREDATA KATKI FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.