Renault Talisman gün yüzüne çıktı

Renault Talisman gün yüzüne çıktı

Fransız markayı orta sınıfta temsil edecek yeni modeli Talisman gün yüzüne çıktı.

Fransız markanın CMF platformu üzerinden yükselen Talisman, 4850mm uzunluğa, 1870mm genişliğe ve 1460mm yüksekliğe sahip. Modelin aks mesafesi 2810mm iken bagaj hacmi de 608 litre… 

Yepyeni bir tasarıma sahip Talisman'ın yüzünde büyük LED'li farlar ve farlardan aşağı doğru inen C şeklindeki hareketli LED gündüz farları dikkat çekerken, yeni ızgara yapısı ve ortasındaki büyük Renault logosu öne çıkıyor. Belirgin omuz çizgisi ve eğimli C sütunu sayesinde coupe formlu sedanları andıran Talisman'ın camlarının etrafındaki krom çıtalar otomobilin tasarımını zenginleştiren öğelerden. Otomobilin arka tarafı da tıpkı ön bölüm gibi sportif izler taşıyor. İnceden kalına doğru uzanan 3D efekti veren LED'li stoplar bu hissi yaratan en önemli detay.

İç mekanda ise Espace modelinden izler görmek mümkün. Talisman, 25 litreye kadar saklama gözüne sahip. Ayrıca, 855 mm'lik baş mesafesi ve 262 mm'lik arka diz mesafesiyle bu konuda orta sınıfın en iddialı modelleri arasında yer alıyor. Ön taraftaki koltuklar 10 farklı ayara sahip ve 6 farklı ayarı kaydedebiliyor. Modelin giriş seviyesinde 4.2 inç'lik multimedya ekranı sunulurken, 8.7 inç'lik dokunmatik multimedya ekranı ise opsiyon listesinde sunulacak.

Renault'nun orta sınıf temsilcisinin kaputunun altında TCE 150 ve TCe 200 adı verilen turbo beslemeli benzinli motorlar sunuluyor. Bu motor seçenekleri 7 kademeli çift kavramalı şanzımanla kombine ediliyor. Dizel cephesinde ise dCi 110 ve dCi 130 motorlar görev yapacak. Dizel üniteler, 6 ileri manuel ve yine 7 kademeli çift kavramalı şanzımanlarla gücünü yere aktaracak.

sabah

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.