Ramazan Bayramında havalar nasıl olacak?

Ramazan Bayramında havalar nasıl olacak?

2015 Ramazan Bayramında havalar nasıl olacak?

Risale Haber - Haber Merkezi

Ramazan olanca hızıyla geçti ve bitmesine iki gün kaldı. Havalar beklenilenin aksine oldukça serin geçti ve Türkiye'deki Müslümanların bir kısmı orucu, mevsim normallerinin oldukça altında olan sıcaklıklarda tuttu. Peki bayramda hava nasıl olacak?

Bayram, akraba ziyareti ve tatil yapacak olan milyonlarca insan Ramazan Bayramı'nda havaların nasıl olacağını merak ediyor. İşte Ramazan Bayramı'nda bölge bölge hava durumu:

Tahminlere göre Ramazan Bayramı'nda tüm bayram boyunca hava güneşli olacak. Meteoroloji yağışın olmadığını söylüyor.

Arife günü, bayramın ilk günü, ikinci günü ve üçüncü günü güneşli ve sıcak geçmesi, tüm Türkiye'de sıcaklıkların en düşük 25 en yüksek 34 derecelerde seyretmesi tahmin ediliyor.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ramazan Bayramı süresince ülke genelinde yağış beklenmediğini, hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında, Güney Ege ve Akdeniz kıyı kesiminde ise üzerinde seyredeceğini bildirdi.

"Ramazan Bayramı boyunca yurdumuzun büyük bir kısmında hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında Güney Ege ve Akdeniz kıyı kesiminde ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklıklarının Ankara, İstanbul, Bursa, Konya ve Kayseri'de 30 ila 32, İzmir ve Manisa'da 34 ila 36, Zonguldak, Samsun ve Trabzon'da 25 ila 27, Erzurum ve Van'da 27 ila 29, Adana, Antalya, Aydın ve Muğla'da 37 ila 40, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da 39 ila 41 derece olacağı tahmin ediliyor."

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.