Polis Özel Harekat Sözlü Mülakatları ne zaman? PÖH Sözlü Mülakat Tarihi açıklandı!

Polis Özel Harekat Sözlü Mülakatları ne zaman? PÖH Sözlü Mülakat Tarihi açıklandı!

10 bin Özel Harekat Polisi Alımı için son aşama olan PÖH Sözlü Mülakatları için tarih uzun zamandır bekleniyor. Polis Özel Harekat Sözlü Mülakatları, 16 Ocak'tan beri binlerce kişi tarafından bekleniyordu. Beklenen tarih nihayet verildi.

10 Bin Polis Özel Harekat Alımları için 2016 yılının son aylarından başvurusu için duyuru yapıldıktan sonra, 2016 Aralık'ta başvurusu kabul edilenler arasında PÖH Fiziki Yeterlilik Mülakatları başlamıştı. Yaklaşık 300 bin adayın başvurduğu PÖH Alımları'nda, Fiziki Yeterlilik Mülakatları'nda pek çok aday elenmişti.

16 Ocak 2017 itibari ile PÖH Fiziki Yeterlilik Mülakatları sona ermişti. O tarihten itibaren, PÖH Fiziki Yeterlilik Mülakatları'nı başarı ile geçmiş adaylar için uzun sürecek bir bekleyiş başlamıştı.

Uzunca süredir binlerce PÖH adayı; "Polis Özel Harekat Sözlü Mülakat tarihleri, PÖH Sözlü Mülakatları ne zaman yapılacak? PÖH Sözlü Mülakat tarihleri açıklandı mı? PÖH Sözlü Mülakatları ne zaman açıklanacak?" gibi sorular soruyordu.

Beklenen tarih geldi ve, PÖH Sözlü Mülakatları için tarih nihayet Polis Akademisi tarafından verildi.

PÖH Sözlü Mülakatları ne zaman başlayacak?

2017 PÖH Sözlü Mülakatları için Polis Akademisi beklenen duyuruyu yaptı. Açıklamaya göre Polis Özel Harekat Alımı için son aşama olan PÖH Sözlü Mülakatları 27 Şubat 2017 Pazartesi günü itibari ile başlayacak.

Sözlü Mülakat aşamasına geçebilen adaylar, aynı Fiziki Yeterlilik Mülakatları'nda olduğu gibi, kendilerine verilecek olan gün, saat ve yerde sözlü mülakatlar için hazır bulunacaklar.

Mülakatlara çağrılan adaylar, Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden hangi tarihte ve hangi başvuru ve sınav merkezinde Mülakat Sınavına gireceklerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile sorgu yaparak öğrenebilecekler.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.