Polis Özel Harekat Sözlü Mülakat tarihleri açıklandı mı? PÖH Sözlü Mülakatları 2017

Polis Özel Harekat Sözlü Mülakat tarihleri açıklandı mı? PÖH Sözlü Mülakatları 2017

10 bin Polis Özel Harekat Alımı için süreç devam ediyor. 2017 PÖH Sözlü Mülakatları için tarih bekleniyor. PÖH olmak isteyen pek çok kişi Sözlü Mülakat için gün sayıyor. Peki PÖH Sözlü Mülakatları ne zaman? PÖH Sözlü Mülakat tarihleri belli oldu mu?

10 Bin Polis Özel Harekat Alımı için süreç 2016'nın son aylarında başlamıştı. Önce Başvuruları açılan 10 Bin PÖH Alımı için 300 bine yakın kişi başvurmuştu. Başvurusu kabul edilenler arasında Aralık Ayı'nın 2.Haftasından itibaren Fiziki Yeterlilik Mülakatları başlamıştı. Ön sağlık ve Parkur etaplarından oluşan bu mülakatlar esnasında pek çok kişi elenmişti.

16 Ocak 2017 itibari ile Fiziki Yeterlilik Mülakatları sona erdi. Çağırılan son adaylar 16 Ocak'ta Mülakata girdi. Ön Sağlık Kontrolünden geçen, ardından PÖH Parkuru'nu 50 saniye içinde tamamlayan aday başarılı olarak kabul edildi. PÖH Fiziki Yeterlilik Mülakatları'ndan başarılı olan PÖH Adayları için sırada 2017 PÖH Sözlü Mülakatları var.

Polis Özel Harekat olabilmek için son adım olan Sözlü Mülakatların da yapılmasının ardından, seçilen adaylar PÖH Eğitimlerine başlayacak. Bu nedenle pek çok PÖH Adayı; PÖH Sözlü Mülakatları ne zaman? 2017 PÖH Sözlü Mülakat tarihleri belli oldu mu? Polis Özel Harekat Sözlü Mülakat Tarihleri açıklandı mı? 2017 PÖH Sözlü Mülakat tarihleri ne zaman?... gibi aramalar yapıyorlar.

PÖH Sözlü Mülakat Tarihleri 2017

Polis Özel Harekat olmak için son bir aşama kaldı. PÖH Fiziki Yeterlilikte başarılı olmuş adaylar PÖH Sözlü Mülakat tarihleri için bekliyor. Pek çok aday için heyecan dorukta.

2017 PÖH Sözlü Mülakat tarihleri için henüz Polis Akademisinden yapılmış resmi bir açıklama yok. Fakat geçtiğimiz günlerde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2017 PÖH Mülakatları için tarih vermese de, Polis Özel Harekat Eğitim ve Mülakat sürelerinin bir hayli kısalacağını söylemişti. Bu da PÖH Sözlü Mülakat tarihlerinin beklenenden önce açıklanacağını tahminin doğurdu.

Polis Özel Harekat Sözlü Mülakat Tarihleri 2017 açıklandığı an sizlerle paylaşacağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum