PÖH Sözlü Mülakat Tarihleri ne zaman açıklanacak? (2017)

PÖH Sözlü Mülakat Tarihleri ne zaman açıklanacak? (2017)

10 bin Polis Özel Harekat Alımı için süreç kaldığı yerden devam ediyor. 16 Ocak'ta sona eren Fiziki Yeterlilik Mülakatlarının üstünden 1 ay süre geçti. Fakat hala PÖH Sözlü Mülakatları başlamadı. Peki PÖH Sözlü Mülakat tarihleri ne zaman?

2016 Yılında başvuruları başlayan ve 10 bin kadar alımı yapılacak Polis Özel Harekat için süreç devam ediyor. 10 Bin Polis Özel Harekat Alımı için geçtiğimiz yıl 300 bine yakın aday başvurmuştu. Başvurusu kabul edilen yüzbinlerce aday arasında ise Fiziki Yeterlilik Mülakatları başlamıştı.

2016 Aralık Ayı'nın ortasında başlayan PÖH Fiziki Yeterlilik Mülakatları, ön sağlık ve PÖH Parkuru olmak üzere iki aşamadan oluşuyordu. Bu iki aşamadan başarılı ile ayrılan adaylar dışında, bu etaplarda başarısız olana elendiği söyleniyordu.

Polis Özel Harekatın Fiziki Yeterlilik Mülakatları 16 Ocak 2017 itibari ile sona erdi. Bu etaplarda başarılı olanlar arasında Polis Özel Harekat Sözlü Mülakatları başlayacak.

PÖH Sözlü Mülakatları için heyecanlı bekleyişi süren binlerce pöh adayı; "PÖH Sözlü Mülakat tarihleri ne zaman? PÖH Sözlü Mülakat tarihleri açıklandı mı? PÖH Sözlü Mülakat tarihleri 2017, 2017 PÖH Sözlü Mülakat tarihleri ne zaman açıklanacak? 10 bin polis özel harekat sözlü mülakat tarihleri" gibi aramalar yapıyor.

PÖH Sözlü Mülakat Tarihleri 2017

20 Şubat 2017 itibari ile Polis Özel Harekat için Sözlü Mülakat Tarihleri hala açıklanmış durumda değil. Konu ile ilgili Polis Akademisi'nden de bir açıklama gelmiş durumda değil. 16 Ocak'tan beri herhangi bir açıklama yapılmaması, PÖH Adaylarının PA'yı mail yağmuruna tutmasına neden oldu.

Haftalar önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Özel Harekatların alım ve eğitim sürelerinin bir hayli kısalacağının müjdesini vermiş, halihazırda alımları süren 10 bin PÖH'ün ise Mart Ayı içinde sahaya ineceğini söylemişti. Fakat ardından gelen süreç maalesef aksini gösterdi. 10 Bin Polis Özel Harekat'ın eğitimleri değil, Sözlü Mülakatları bile Mart Ayı'na günler kala hala başlamadı.

Polis Özel Harekat Sözlü Mülakat Tarihleri açıklandığı an sizlerle paylaşacağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.