PÖH Sözlü Mülakat Giriş Yerleri nasıl öğrenilir?

PÖH Sözlü Mülakat Giriş Yerleri nasıl öğrenilir?

10 Bin Polis Özel Harekat Alımı için süreç kaldığı yerden devam ediyor. 1 Ayı aşan bir bekleyişin ardından, nihayet beklenen gün geldi. PÖH Sözlü Mülakatları 26 Şubat 2017 itibari ile başlıyor. Peki PÖH Sözlü Mülakat yerleri nasıl öğrenilir?

Polis Özel Harekat Alımı için 2016'nın son aylarında düğmeye basılmış ve başvurular alınmıştı. Yaklaşık 300 bin PÖH adayının başvurduğu 10 bin Polis Özel Harekat Alımı için ilk aşama olan PÖH Fiziki Yeterlilik Mülakatları 2016 Aralık Ayı ortasında başlamış ve 16 Ocak 2017'ye kadar devam etmişti. Adayların pek çoğu ilk aşamada elense de, pek çok kişi PÖH Sözlü Mülakatı için beklemeye başlamıştı.

Uzunca süren bekleyiş geçtiğimiz günlerde son erdi ve PÖH Sözlü Mülakat Tarihleri adayların erişimine sunulmuştu. İlk etabı başarı ile geçiren PÖH Adayları şimdilerde PÖH Sözlü Mülakat Giriş Yeri'ni merak ediyor.

Peki PÖH Sözlü Mülakat Giriş Yeri nasıl öğrenilir? Polis Özel Harekat Sözlü Mülakat Yerleri ve çok daha fazlası haberimizde.

PÖH Sözlü Mülakat Giriş Yerleri

2017 içinde devam eden 10 Bin Polis Özel Harekat Alımı için ikinci aşama olan PÖH Sözlü Mülakatları aşamasına geçildi. Adayların bu aşamayı da geçmesi, PÖH Eğitimlerine katılma hakkı elde etmesi anlamına gelecek. Bu nedenle PÖH olma arzusu ile hazırlıklarını bitiren binlerce kişi PÖH Sözlü Mülakat Yeri'ni merak ediyor.

PÖH SÖZLÜ MÜLAKAT GİRİŞ YERİNİZİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eğer PÖH Sözlü Mülakat için giriş yeri almak istiyorsanız, yukardaki bağlantıya tıkladıktan sonra, T.C. Kimlik Numaranız ve e-devlet şifrenizi girmeniz gereklidir.

Eğer Mülakata girmeye hak kazanmışsanız, Sözlü Mülakat'a giderken yanınıza “Sınav Giriş Belgesi” ve “Nüfus Cüzdanının” aslını almanız gereklidir.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.