Piknik tüpüyle 700 km yol gidiyor!

Piknik tüpüyle 700 km yol gidiyor!

İstanbul Silivri’de motosikletine piknik tüpü takan vatandaş, görenleri hayrete düşürdü.

Yakıtının bittiği bir gün aklına bu fikrin geldiğini ifade eden Can Hayatoğlu, piknik tüpü ile 700 kilometre yol gidebildiğini belirtti.

Silivri’de at bakıcılığı yapan Can Hayatoğlu’nun motosikletinin yakıtı için ürettiği çözüm görenleri hayrete düşürüyor. Hayatoğlu, modifiye ederek güçlendirdiği motosikletine piknik tüpü taktı. Yolda kaldığı bir gün bu fikrin aklına geldiğini belirten Hayatoğlu, piknik tüpü ile yaklaşık 700 kilometre yol gidebildiğini belirtti.

At bakıcılığı yaptığını belirten Hayatoğlu, piknik tüpü fikrinin yakıtının bitmesiyle yolda kaldığı bir gün aklına geldiğini belirtti. Yakıtı bittiğinde yanında piknik tüpü olduğunu anlatan Hayatoğlu motosikletine piknik tüpü takma sürecini, “Yolda kaldığım zaman kedime ‘Neden olmasın’ diyerek bir sistem kurdum ve çalıştırmayı başardım. Hali hazırda gideceğim yerlere tüplü motosikletimle gidiyorum. Bir motosiklet aldım. Atölyemde modifiye ederek 8 beygirlik motosikleti 25 beygir gücüne çıkarttım. Kuvvetli bir motosiklet oldu. Arazide hoplama zıplamalarda gayet güzel performans sergiliyor. Yakıt tankı olarak ta piknik tüpünü sırt çantamın içine koyarak yolculuk yapıyorum. Her hangi bir sıkıntısı olmuyor” şeklinde anlattı.

(İHA)

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.