Peygamberimiz'in peşinden giden ebedi kurtuluşa erecektir

Peygamberimiz'in peşinden giden ebedi kurtuluşa erecektir

Gaziantep Oğuzeli Müftüsü Halil Okuyan, "İnsanı insan yapan bütün güzellikler Hazreti Peygamberimiz'in (sav) hayatında bir araya gelmiştir. O'nun (sav) peşinden giden ebedi kurtuluşa erecektir." dedi.

Gaziantep Oğuzeli'nde Kutlu Doğum Haftası programına büyük ilgi gösterildi. Oğuzeli Kapalı Spor Salonu'nda yapılan çeşitli etkinliklere vatandaşlar ve ilçe mülki amirlerinin büyük ilgi gösterdiği ifade edildi.

Oğuzeli İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programına Oğuzeli Kaymakamı Mehmet Akif Celep, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Hasan Akgün, Oğuzeli İlçe Emniyet Amiri Süleyman Günay, İlçe Müftüsü Halil Okuyan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Halil Okuyan, haftanın önem ve anlamını belirten konuşmasından sonra Kur'an-ı Kerim okudu. Müftü Okuyan, "İnsanı insan yapan bütün güzellikler Hazreti Peygamberimiz'in (sav) hayatında bir araya gelmiştir. O'nun (sav) peşinden giden ebedi kurtuluşa erecektir." dedi. Programın ardından Oğuzeli Belediyesi tarafından vatandaşlara pilav ikramı yapıldı.
Samanyolu Haber