Paypal Türkiye'den Çekilecek! Peki yerine hangi alternatifler gelebilir?

Paypal Türkiye'den Çekilecek! Peki yerine hangi alternatifler gelebilir?

PayPal Türkiye'deki faaliyetlerini durdurdu diye kara kara düşünmeyin. İşte 5 iyi alternatif!

İlginizi Çekebilir: Paypal Türkiye'den Çekiliyor! Paypal Nedir? Türkiye'den Neden Çekiliyor?

 

PayPal'ın Türkiye'deki faaliyetlerini durdurma kararının ardından, bu hizmeti kullananlar da kara kara düşünmeye başladı. Ama buna hiç gerek yok; benzer imkanları sunan pek çok başarılı hizmet var.

Bu yazımızda, bahsettiğimiz bu hizmetlerin arasından seçtiğimiz 5 iyi alternatifi bir araya getirdik.

WebMoney

Para yüklemekten yatırım imkanlarına kadar pek çok alanda hizmet veren WebMoney, kendisini "Evrensel ödeme sistemi" sloganıyla tanımlıyor. Hizmeti kullanarak para yükleyebiliyor, ödeme yapabiliyor, para çekebiliyor, borç alabiliyor ve yatırım yapabiliyorsunuz. Hizmet, aynı zamanda zengin kurumsal seçenekler de sunuyor.

Payza

Yoluna AlertPay olarak başlayan Payza, bugün 190'dan fazla ülkeye hizmet veriyor ve 21 farklı para birimini destekliyor. Ancak bu para birimleri arasında Türk Lirası bulunmuyor. Yine de, önemli bir alternatif olduğu kesin.

2Checkout

Türk Lirası da dahil olmak üzere neredeyse tüm para birimlerini destekleyen 2Checkout, online satış yapan pek çok satıcı için önemli bir ödeme alternatifi olarak dikkat çekiyor. Hizmetin CEO'su T om Schievelbein, 2 chekout'u şöyle tanımlıyor: "Web tasarımından alışveriş sepetlerine kadar, hemen her yerde biz varız."

Payoneer

Son derece prestijli bir hizmet olan Payoneer, 200'ü aşkın ülkeye hizmet veriyor. Para transferinden ödeme yapmaya kadar pek çok alanda var olan Payoneer, kurumsal müşterilerine de önemli seçeneklere sunmasıyla biliniyor.

BKM Express

Tamamen Türk malı bir hizmet olan BKM Express, Bankalararası Kart Merkesi tarafından hayata geçirildi. Kredi kartlarınızı tek bir platformda bir araya getirmenizi sağlayan BKM Express, özellikle ülkemizde faaliyet gösteren online alışveriş siteleri için bir numaralı alternatif. Başka bir deyişle hizmet, dijital bir cüzdan olarak tanımlanabilir.

 

CHİP

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum