'Payitaht Abdülhamid' ne zaman başlayacak?

'Payitaht Abdülhamid' ne zaman başlayacak?

Sultan 2. Abdülhamid Han’ın padişahlığının 20'nci yılından itibaren anlatılacağı 'Payitaht Abdülhamid' dizisi TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Bülent İnal'ın 'Abdülhamid Han'ı canlandıracağı dizide birçok ünlü isim rol alıyor.

1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalan Sultan 2. Abdülhamid Han'ın hayatının kaleme alındığı “Payitaht Abdülhamid” dizisi dev kadrosu ve ES Film imzasıyla 24 Şubat tarihinde TRT1 ekranlarında başlıyor. Çekimlerine Kocaeli Seka Film Platolarında başlanan dizinin, yönetmen koltuğunda “Kurtlar Vadisi”, “Elveda Rumeli” gibi başarılı dizi projeleriyle tanıdığımız Serdar Akar oturuyor.

Oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer aldı

Sultan Abdülhamid Han karakterini ise, “Ihlamur Altında”, “Tatar Ramazan”, “Bir Çocuk Sevdim”, “Babam ve Ailesi” ve en son TRT'nin mini dizisi “Son Destan” gibi projelerde seyircinin severek izlediği Bülent İnal üstleniyor.

Dizi, oyuncu kadrosunun yanı sıra, dekorları, kostümleri ve gerçek mekanlarıyla da göz kamaştırıyor. Bülent İnal'ın '2. Abdulhamid'i canlandıracağı dizide Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal ve Umut Kurt gibi isimler yer alıyor.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.