Payitaht Abdülhamid 5.bölüm fragmanı! Payitaht'ta neler olacak?

Payitaht Abdülhamid 5.bölüm fragmanı! Payitaht'ta neler olacak?

TRT 1'in sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 5.bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu bir bölüm ile gelecek olan Payitaht Abdülhamid 5.bölümü yine nefes kesecek.

Son bölümüyle yine izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başaran Payitaht Abdülhamid 5.bölüm fragmanı seyirci ile buluştu. TRT 1'in dönem dizisi olarak ekranlara getirdiği Payitaht Abdülhamid 5.bölümü tanıtımında yaşanan şok gelişme herkesi şaşırttı. Peki Abdülhamid'e ve devlete ihanet eden Mahmud Paşa ölecek mi? İşte Abdülhamid'in kararı ve Payitaht Abdülhamid 5.bölüm fragmanı

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı

 

Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer aldığı Payitaht Abdülhamid 5. bölüm 24 Mart cuma günü TRT 1 ekranlarında...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Sultan Abdülhamid'in (Bülent İnal) zehirlendiği haberi Sarayda hüzün ve endişe yaratır. Sarayda yapılan aramada zehir bulunur. Abdülhamid'in merhameti, eceli kapısına getirmiştir. Sara (Elena Vineova), Mahmut Paşa’dan (Hakan Boyav) onu zorlayacak bir istekte bulunur. Ve bunu itirazsız kabul etmeye mecburdur.

Seniha (Selen Öztürk), Mahmut Paşa’dan şok bir teklif alır. Bu teklif Seniha'nın kirli geçmişiyle yüzleşmesine sebep olur. Abdülkadir (Can Sipahi), dayısı Mehmet Paşa’nın (Mehmet Bozdoğan) üzerine yıktığı suçu temizleyemeyecek kadar başı derttedir. Abdülhamid'in zehirlenmesi haberiyle düşmanlara gün mü doğacaktır? Bu durum karşısında kim hangi safta yerini alacaktır?


Haber 7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.