Payitaht Abdülhamid 4.bölüm fragmanı! Payitaht Abdülhamid yeni bölümünde neler olacak?

Payitaht Abdülhamid 4.bölüm fragmanı! Payitaht Abdülhamid yeni bölümünde neler olacak?

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi olmayı başaran Payitaht 'Abdülhamid' 4.bölüm fragmanı yayınlandı. Yine nefes kesen bir bölüm ile seyirci karşısına çıkan Payitaht 'Abdülhamid' 4.bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu.

Trt 1 ekranlarının yeni dizisi Payitaht 'Abdülhamid' son bölümüyle adete izleyenleri şoke etti. Peki sevilen dizi Payitaht 'Abdülhamid' 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin son bölümünde Saraya giren ve seyircilerin son ana kadar hafızasını kaybettiğini zannettiği genç kızın ise bir casus olduğu anlaşıldı. Sultan Abdülhamid'i zehirledi. Yeni bölümü iple çeken izleyici Payitaht 'Abdülhamid' 4.bölüm fragmanını merakla bekliyor.

Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer aldığı Payitaht Abdülhamid 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

Payitaht Abdülhamid 4.bölüm fragmanı

 

Sultan Abdülhamid Han’ın hayatını anlatan gerek oyuncu kadrosu gerekse tarihi dekor ve mekanlarıyla adından söz ettiren Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölümü 17 Mart cuma günü TRT 1 ekranlarında yerini alacak.

Payitaht "Abdülhamid" son bölümünde neler yaşandı?

TRT 1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid, dün akşam 3. Bölümü ile ekrana geldi. Peki Payitaht Abdülhamid 3. Bölümde neler oldu?

Bidar Kadın'ın kardeşi Mehmet, Alman sefaretine sığındı. Fakat bunun da Mahmud Paşa'nın bir oyunu olduğu anlaşıldı. Mahmud Paşa ise yakalanmadı. Saraya giren ve seyircilerin son ana kadar hafızasını kaybettiğini zannettiği genç kızın ise bir casus olduğu anlaşıldı. Sultan Abdülhamid'i zehirledi.

Sultan Abdülhamid Hiram’ın  mesajlaşmasını çözmüştür. Hiram’ın kaçırılacağı saatte bir yemek daveti tertipler. Tüm Paşalar yemeğe davet edilmiştir. Sultan Abdülhamid saatini tam sekizde durdurur. Saatin akrebi haine dönmüştür… Bidar Kadın , Şehzade Abdülkadir’e serzenişte bulunur. Dayısı Mehmet Paşa için bir şeyler yapması gerekiyordur. Abdülkadir kararlı bir şekilde, Sultan Abdülhamid’in yanına doğru gider. Fakat hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

Theodor Herzl Siyonist Kongreyi toplamıştır. Kürsüye çıkıp Yahudi devletini nasıl kuracağını anlatacaktır. Artık Yahudilerin doğal lideri konumundadır. Fakat kürsüye çıkması için halletmesi gereken mühim bir sorun vardır. Sultan Abdülhamid’e, Mehmet Paşa ile ilgili önemli bir bilgi gelir. Bu işin içinde Almanya yer alıyordur. Hünkârın bu mühim mesele ile ilgili tepkisi oldukça ilginç olacaktır...

Ömer  ve Yusuf Saraydan, Hünkârın hususi mührü ile mühürlenmiş bir sandık alır ve limana götürürler. Acaba sandıkta ne vardır? Sultan’ın suikast sırasında arabasının çarpması ile Saraya tedavi için getirilen ve hafızasını kaybetmiş olan Melike Ahsen geçmişini hatırlamak için çabalar ve yatağında ona geçmişini hatırlatacak bir ize rastlar.

 

Haber 7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.