Paris'te 'Said Nursi'nin sözünü yaşıyoruz' tepkisi

Paris'te 'Said Nursi'nin sözünü yaşıyoruz' tepkisi

Hemen hemen her meslek grubundan birileriyle konuşmak nasip oldu

Risale Haber-Haber Merkezi

Marsilya Nur Talebelerinden Hizmet mektubu
Esselamu Aleyküm

Elhamdülillah Pariste'ki II. kitap fuarımızı maddi ve manevi bir bereketle bitirdik. Türkiye'de, Paris'te ve Marsilya bölgesinde maddi ve manevi katkılarda bulunan kardeşlerimizden Allah ebeden razı olsun. 

Hemen hemen her meslek grubundan birileriyle konuşmak nasip oldu. Hapishanede din dersi veren biriyle tanıştık. Asayı Musa'dan bazı yerler gösterdik. Çok hayret etti ve "hapishanede ders yapacağız. Çünkü harikulade bir eser" dedi.

Bazı kanaat önderleriyle görüştük. Eğitimcilere, Bediüzzaman Hazretlerinin Kastamonu lise talebeleri ile dersini okuduk. "Eğitim camiasında devrim niteliği taşıyor" değerlendirmesinde bulundular.

Bediüzzaman Hazretlerinin "Osmanlı Avrupa’ya, Avrupa İslam'a hamile" meselesini anlattık. "Biz bunu şu anda yaşıyoruz. Doğum yaklaştı" dediler. Yeni müslüman olanlar da bu sözlere hayret ettiler. "Bediüzzaman'ın sözlerinin tezahürünü görmek yakındır" dediler.

Tarık Ramazan'ın asistanlarıyla görüştük. Risale-i Nur'dan bazı bölümler gösterdik. Kitapları aldılar. Biz de Tarık Ramazan'a hediye kitaplar gönderdik. 

Selam ve dualarla
Marsilya'dan Selahaddin

Nurnet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum