Palandöken'den karne uyarısı

Palandöken'den karne uyarısı

TESK Başkanı Palandöken: "Cuma günü sömestri tatiline girecek ilköğretim ve ortaöğretimdeki 17 milyon 234 bin 452 öğrenci ile birlikte 866 bin 615 öğretmenimiz tatili hak ediyorlar"

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Cuma günü sömestri tatiline girecek ilköğretim ve ortaöğretimdeki 17 milyon 234 bin 452 öğrenci ile birlikte 866 bin 615 öğretmenimiz tatili hak ediyorlar. Çocuklarımıza anlayışla yaklaşmalı, onları desteklemek için küçük hediyelerle ödüllendirmeliyiz" dedi.Okullardaki yarı yıl tatili öncesi yazılı açıklama yapan Palandöken, karnelerde kırık notu olan çocukların üzülmemesi gerektiğini bildirdi. Tatili öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin çok iyi değerlendirmesi gerektiğini belirten Palandöken, "Cuma günü sömestri tatiline girecek ilköğretim ve ortaöğretimdeki 17 milyon 234 bin 452 öğrenci ile birlikte 866 bin 615 öğretmenimiz tatili hak ediyorlar. Çocuklarımıza anlayışla yaklaşmalı, onları desteklemek için küçük hediyelerle ödüllendirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

- "Aileler çocuklarına inansın ve güvensinler-

Geleceğin teminatı, yarının büyükleri olan çocukların 2. döneme zinde başlamalarının önemine işaret eden Palandöken, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Veliler geleceğimizin teminatı çocuklarımızı bu yarı yıl tatilinde sıkmadan dinlendirerek destek olunmalıdır ki başarılı bir 2. yarı yıl geçsin. Öğrencilerimizde düzenli bir şekilde ödevlerini yaparak, kendilerini 2. yarı yıla hazırlamalıdırlar. Tatile giren 866 bin 615 öğretmenimiz de yorgunluklarını atarak, 2. yarı yıla zinde bir şekilde başlamaları gerekir. Başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Çocuklarımıza inanıyoruz, tüm ailelerde çocuklarına inansın ve güvensinler."

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.