ÖSYM' den KPSS' de Görev Almak İsteyenlere Duyuru

ÖSYM' den KPSS' de Görev Almak İsteyenlere Duyuru

ÖSYM, KPSS' de görev almak isteyen öğretmenler için yeni bir sınav görevi daha duyurdu

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi, 22 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan KPSS' ye yönelik yeni bir duyuru yayımladı. Bu duyuru kapsamında, sınavda görev almak isteyecek öğretmenler için yeni bir görev imkanı daha doğuyor. Bu imkan doğrultusunda öğretmenler 2016-KPSS Lisans GY-GK, Eğitim Bilimleri oturumunda görevli olarak yer alabilecekler. Bu kapsamda ilgili sınavda görevli olmak üzere başvuru yapmak isteyenlerin ilgili bağlantıları takip etmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

Yukarıda yer alan bağlantı, ÖSYM' nin Görevli İşlemleri Sistemi (GİS) ekranına bağlantıyı sağlamaktadır. Görev almak isteyenler T.C Kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yapabilmeleri mümkündür.

KPSS ne zaman gerçekleştirilecek?

Kamu Personeli Seçme Sınavı, 22 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. İlgili sınav kapsamında milyonlarca aday, kamu personeli olabilmek için son derece önemli bu sınava katılım gösterecekler. Lisans düzeyinde gerçekleşecek olan bu uygulamada, adaylar kamu personeli olma yarışında ciddi bir adım atmış olacaklar. Uygulanacak sınavda da görevli olarak yer almak isteyen öğretmenlerin, ilgili sistem ekranına girişleri açılarak, başvurular alınmaya başlamış durumdadır. Bu kapsamda başvurularını tamamlamak isteyenler yukarıdaki bağlantı butonunu kullarak,

Görevli İşlemleri Sistemine giriş yapabilir, T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile işlemlerini GİS üzerinden gerçekleştirebilmektedirler.

 

 

KPSS CAFE | KPSS Haber Portalı

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.