Ortak sınavda tam puan alan öğrencilere burs

Ortak sınavda tam puan alan öğrencilere burs

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak, TEOG sistemi ikinci dönem ortak sınavında tüm soruları doğru cevaplayan Amasyalı Beyzanur Aslan ve Burak Aktaş'ı arayarak İstanbul'daki özel okulda tam burslu okutma sözü verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak, Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi ikinci dönem ortak sınavında tüm soruları doğru cevaplayan Amasyalı Beyzanur Aslan ve Burak Aktaş'a İstanbul'daki özel okulda tam burslu okuma imkanı sundu.

Sınavda tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan alan öğrencilerden Gümüşhacıköy Kızılca Köyü Ortaokulu öğrencileri Beyzanur Aslan ve Burak Aktaş'ı telefonla arayan Albayrak, öğrencilere İstanbul'daki özel bir okulda tam burslu okutma sözü verdi.

Beyzanur Aslan, Esra Albayrak'ın kendisini telefonla arayarak başarısından dolayı tebrik ettiğini söyledi.

İlk başta heyecanlandığını, arayan kişinin gerçekten Esra Albayrak olduğuna inanamadığını dile getiren Aslan, "Esra abla bu başarının onları gururlandırdığını söyledi. Bizi çağırarak okulu gezmemizi istedi. Eğer hoşumuza giderse bize her türlü eğitim imkanını sağlayacaklarını söyledi. Yatılı olarak burslu olarak okutacaklarını aktardı." diye konuştu.

Burak Aktaş da Esra Albayrak'ın kendisini arayarak başarısından dolayı kutladığını kaydederek, "Bizi İstanbul'a davet etti. Heyecanlandım, mutlu oldum." ifadesini kullandı.AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.