One M9 için Android 5.1.1 Lollipop geliyor!

One M9 için Android 5.1.1 Lollipop geliyor!

HTC'nin 2015 yılı amiral gemi modeli One M9 için yayınlanacak olan Android 5.1.1 güncellemesi sızdırıldı. İşte güncellemenin One M9'a getirdiği yeni özellikler.

HTC'nin 2015 yılı amiral gemi modeli One M9, ne yazık ki bekleneni veremedi. Özellikle ısınma problemleriyle gündeme gelen model, tasarım anlamında da önceki modelden pek bir fark içermediği için eleştiri oklarına hedef olmuştu.

One M9 için Android 5.1.1 Lollipop Göründü

Hali hazırda Android 5.0 Lollipop sürümü ile çalışan model, Android'in son sürümü olan Android 5.1.1 sürümü ile beraber yeni özelliklere kavuşacak.

HTC'ye yakınlığı ile bilinen LlabtooFeR tarafından paylaşılan görseller ile ortaya çıkan yeni özellikler, aslında Android Lollipop'da yer alan özellikler. İlk başta Sense arayüzünde yer verilmeyen özellikler Android 5.1.1 güncellemesi ile One M9 kullanıcılarına sunuluyor.

Peki Bu Yeni Özellikler Neler?

Android 5.0 Lollipop ile birlikte hayatımıza giren Misafir Modu'nun eklendiğini gördüğümüz güncelleme ile Sense 7 arayüzünde animasyonlarda değişiklik göze çarpıyor. Daha seri bir arayüz olduğu belirtilirken Rahatsız Etme moduda güncellemeden nasibini alıyor.

2.7.401.1 firmware sürümüne yükseltilecek olan One M9, ayrıca yenilenen arayüzde Renk Sıcaklığı'da ayarlamanıza imkan sağlayacak.

Halihazırda Custom ROM olarak kullanabileceğiniz bu sürümü dilerseniz cihazınıza root yetkisi vererek hemen kurabilirsiniz.

Resmi güncelleme içinse bir müddet daha beklemek gerekecek. Bizim size tavsiyemiz ise resmi güncellemeyi beklemeniz yönünde.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.