Ömer Halisdemir burada!

Ömer Halisdemir burada!

Liseli gençler, 15 Temmuz gecesi vatanı için canını siper eden Şehit Halisdemir’i unutmadı. Onun fotoğrafını tişörte basıp kendilerine forma yaptı.

Hain terör örgütü FETÖ, 15 Temmuz'da ülkemizi hedef aldı. Teröristlerin hain saldırılarında 241 vatandaşımız şehadete ulaştı. Ancak biri vardı ki tüm Türkiye'de herkesin kalbini kazandı. O kişi Astsubay Ömer Halisdemir'di. Özel Kuvvetleri basmaya gelen darbeci Semih Terzi'yi öldüren Şehit Halisdemir, ülkesi için canını siper etti. Şehit Halisdemir artık Türk halkının kahramanıydı. Kahramanmaraş'ta bulunan Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri ise demokrasi şehidine sevgisini farklı bir yolla gösterdi. 770 öğrenci ve 46 öğretmen dün okula üzerine Astsubay Ömer Halisdemir'in resminin bulunduğu tişörtle gitti. Derslerini bu tişörtlerle dinledi. 11. sınıf öğrencisi Kaan Hakan Kozludere "Demokrasi şehitleri olmasaydı, çok kötü durumda olacaktık. Belki okullarımıza başlayamayacak, hapislerde çürüyecektik. Böyle güzel günleri, halkımıza ve demokrasi şehitlerimize borçluyuz" dedi.

Liseli gençler, Şehit Ömer Halisdemir'in fotoğrafının bulunduğu tişörtle okula gitti. Derse girdi. "Şehidimiz olmasaydı biz de olmayacaktır" dedi.

Takvim

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.