Öğretmene ucuz ev müjdesi!

Öğretmene ucuz ev müjdesi!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, öğretmenler günü nedeniyle ilçesinde bulunan öğretmenlerle akşam yemeğinde biraraya geldi. Başkan Usta, öğretmenlere ucuz konut, yaz kampı ve öğretmenevi müjdesi verdi.

Başkan Usta'nın öğretmenlerle yakından ilgilendiği toplantıda ilkokul öğrencilerden oluşan grup öğretmenleri için türküler söyledi. Türk halkının öğretmenlere büyük önem verdiğini belirten Başkan Usta, Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak eğitim yatırımlarımızı son hızıyla sürdürüyoruz. Sizin de bildiğiniz gibi ilçemiz yaklaşık 100 bin öğrencisiyle en yoğun öğrenci nüfusuna sahip ilçelerimizden biridir. İlçemizde tamamladığımız 3 yeni okul, 10 adet Bilgi Evi ve 1 adet anaokulu için toplamda yaklaşık 21 milyon TL'lik yatırım yaptık. Ayrıca okullarımız açılmadan boya badana ve tamirat gibi eksikliklerini giderdik. Yine okulların açılması sürecinde ihtiyaç sahibi olan yavrularımızın ailelerine kırtasiye yardımı yaptık" dedi.
 
ÖĞRETMENLERE UCUZ KONUT MÜJDESİ
 
Başkan Usta, konuşmasında ayrıca ilçede görev yapan öğretmenlere üç ayrı müjde verdi. Yürütülen Kentsel Dönüşüm çalışmaları sonrası ilçe için büyük bir eksik olduğuna inandığı bir Öğretmen Evi yapılacağını kaydeden Başkan Usta, buna ek olarak öğretmenlere ucuz konut ve Silivri'de yaz kampı imkanı sağlanacağını da müjdeledi. Başkan Usta'nın bu açıklamaları öğretmenler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.
 
Yeni Şafak 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum