Öğretmen atamaları ile ilgili açıklama

Öğretmen atamaları ile ilgili açıklama

2015 Öğretmen atamalarının ertelendiğine dair Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu Twitter hesabından açıklama yaptı.

2015 Öğretmen atamaları durduruldu mu? Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, öğretmen atamalarının ertelendiğine dair Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, kişisel twitter hesabından açıklama yaptı.

Bugün Resmi Gazetede Atamaların durdurulduğuna dair bir Başbakanlık Genelgesi yayımlandı. Buna göre bazı istisnalar dışında tüm kamu kurum ve kuruluşlarda atamalar ikinci bir talimata kadar durudurulmuş durumdaki "KPSS sonuçlarına göre merkezi yerleştirme sonucunda yapılacak atamalar" maddesi nedeniyle öğretmen atamalarının durduğu düşünüldü. Buna karşı MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu attığı tweet ile öğretmen adaylarının merak ettikleri soruya yanıt verdi.

Öğretmen atamaları ile ilgili Twitter hesabından açıklama yapan MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli arkadaşlar Öğretmen atamaları ile ilgili herhangi bir problem yoktur;atamalar belirtilen takvim doğrultusunda gerçekleştirilecektir."

cnntürk

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.