Öğretmen adayları köy çocuklarına kitap dağıttı

Öğretmen adayları köy çocuklarına kitap dağıttı

Fatih Akademi Eğitimciler Platformu, Kozlu Sivriler beldesinde taşımalı eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek, kitap hediye etti.

Abdullah Karabacak'ın haberi:

Zonguldak’ta öğretmen adayları, köy okuluna giderek öğrencilere kitap hediye etti.

Eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan üniversite öğrencileri, okul müdürüne de çiçek takdim etti. Fatih Akademi Eğitimciler Platformu üyesinden oluşan 15 üniversite öğrencisi, Kozlu ilçesine bağlı Sivriler beldesindeki ilk ve orta okulda eğitim gören öğrencilere kitap hediye etti. Eğitimciler Platformu Başkanı Gökhan Coşkun, geleceğin öğretmen adaylarını, bugünün öğretmenleriyle buluşturmak, kaynaştırmak ve okulun kütüphanesine katkıda bulunmak amacıyla Sivriler beldesinde taşımalı eğitim gören çocuklar ve öğretmenleriyle bir araya geldiklerini söyledi. Coşkun, “Öğretmenlik bir bayrak yarışıdır. Bugün öğretmenlerimiz şuurlu bir nesil yetiştirmek için gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorlar. İnşallah bu bayrağı bizlere devrettiklerinde, bizler kendilerini örnek alarak bu bayrağı en iyi şekilde taşıma gayreti içinde olacağız.” dedi.

Coşkun, daha sonra Fatih Akademi Eğitimciler Platformu olarak geleceğin mimarları olan öğretmenlerin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü’ kutlayarak, Sivriler Şehit Engin Aydın İlk ve Ortaokulu Müdürü Kenan Altıntaş’a çiçek takdim etti. Sivriler Şehit Engin Aydın İlk ve Ortaokulu Müdürü Kenan Altıntaş ise şunları söyledi: “Köylerden taşımalı eğitim gören ve belde merkezindeki öğrencilerin kitapla buluşması çok önemli. Bu ziyaretiniz ve eğitime olan bu duyarlılığınız için teşekkür ediyoruz.”

Zaman