Öğrencilerden Merzifon OSB'ye teknik gezi

Öğrencilerden Merzifon OSB'ye teknik gezi

Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencileri, Merzifon Organize Sanayi Bölgesi'ne teknik gezi düzenledi.

Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencileri, Merzifon Organize Sanayi Bölgesi'nde AR-Ge, inovasyon ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren Silverline, Timay&Tempo, GM Teknik ve Merzifon Elektromotor firmalarına teknik gezi düzenledi.

Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Sanayi Danışmanı ve Silverline Endüstri ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Alış'ın eşlik ettiği öğrenciler iş dünyası üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Stratejik ortaklıklar planlayan bu şirketlerin kendilerine her zaman kapılarını açtıklarını belirten Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ünal Kurt, mühendis adaylarına her konuda destek oldukları için teşekkürü bir borç bildiğini ve çok faydalı olan ziyaretlerin gelişerek daha kurumsal bir yapıya kavuşturulacağını söyledi.Öğrencilerinin geziden memnun kaldıklarını anlatan Kurt, "Bu tür teknik gezileri destekleyen üniversitemiz yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.