Öğrencilerden El Bab'daki Türk askerine moral mektubu

Öğrencilerden El Bab'daki Türk askerine moral mektubu

Sakarya'da Sosyal Gelişim Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler, yazdıkları mektup ve çizdikleri resimleri El-Bab'da görev yapan Türk askerine yolladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) öğrencileri, El-Bab'da görev yapan Türk askerinin moral ve motivasyonunu arttırmak için yazdıkları mektupları gönderdi.

Adapazarı PTT merkez şubesi önünde toplanan ve "Sizi çok seviyoruz", "Sizler bizim kahramanımızsınız", "Melekler sizin koruyucunuz, dualar da kalkanınız olsun" yazılı dövizler taşıyan öğrenciler, askerlere ulaştırılması için hediyeleri paketledi.

"Umarım mutlu olurlar"

SGM Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, SGM öğrencilerinin çok anlamlı bir etkinliğe daha imza attıklarını söyledi.

Öğrencilerin geçen haftalarda Suriye'de yaşayanlara hediyeler gönderdiğini anımsatan Kıroğlu, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimiz bugün de El-Bab'da görev yapan Türk askerinin moral ve motivasyonuna bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla onlara mektuplar yazdı, resimler yaptılar. Onları PTT'den kargoya verdik. Umarım onlar da mutlu olurlar. Moral ve motivasyonları biraz da olsun artmış olur. Bu etkinliğe katılan öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Birçok mektup geldi, onların hepsini ayırmak durumunda kaldık. Kardeşlerimiz çok güzel mektuplar yazdı. Mektuplarımız var, kardeşlerimizin yaptığı güzel resimler var, fotoğraflar var. Umarım güzel bir etkinlik olmuştur diye düşünüyorum."

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.