Öğrenci affı için son 2 hafta

Öğrenci affı için son 2 hafta

Açık öğretimin iktisat işletme fakültelerinden kayıtları geçmiş yıllarda çeşitli nedenlerle silinenlerin bölümlerine devam edebilmeleri af dilekçelerine bağlı, aflarının kabulü için ise son tarih Ağustos 2014 sonu olarak duyuruldu.

Öğrenciler, kayıtları silinen bölümlere 2014-2015 öğretim yılı için Eylül 2014'te kayıt yaptırabilmeleri af dilekçelerine bağlı, af dilekçelerini ise Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) bürolarına nüfus cüzdanlarıyla başvurduklarında verebiliyor.
 
Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Samsun Büro Yöneticisi Öğretim Görevlisi Doktor Halil Türköz, açık öğretim programlarına aftan faydalanarak kayıt yeniletmek isteyenlerin 2014 yılı ağustos sonuna kadar dilekçelerini açık öğretim bürolarına getirmelerini hatırlattı. Halil Türköz, "6353 sayılı kanunun 11.maddesi ile 2547 sayılı kanuna eklenen geçici 63.maddesinden yararlanarak 2014-2015 öğretim yılı için kayıt yaptırmak isteyen adayların af başvuruları, geçmiş kayıtlarının kontrolü ve ders intibaklarının yapılabilmesi için 01 ağustos 2014 tarihi mesai bitiminde sona erecektir" diye konuştu.
 
    Türköz, "Af dilekçelerinden sonra 2014 Eylül ayı içinde de öğrenciler kayıt yaptırmak için bürolara gelebileceklerdir. Ağustos 2014 tarihine kadar 6353 sayılı kanun kapsamında aftan yararlanmak üzere başvuramayan adayların 2015-2016 öğretim yılı için af başvuruları ise 03 Kasım 2014 tarihinden itibaren AÖF bürolarından alınmaya devam edilecektir." şeklinde konuştu.
 
Cihan 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.