Öğder 4.kısa film yarışması sonuçlandıI

Öğder 4.kısa film yarışması sonuçlandıI

ÖĞ-DER (Şuurlu Öğretmenler Derneği)  olarak tüm Türkiyedüzenlenen "Öğretmen"konulu kısa film senaryo yarışmamız sonuçlandı.

RİSALE HABER

Yarışmaya 139 eser katıldı. Birinciliği İstanbul’dan İPEK YOLU adlı eseriyle Zafer ÇALTEKİN kazandı. İkinciliği Ankara’dan Özge Cennet AKBULUT ‘UMUDUM ÖĞRETMENİM’ adlı eseriyle kazandı.Üçüncülüğü ise, Bursa’dan Erdal GÖZE ‘BAHAR’ adlı senaryosuyla kazandı. Yarışmada verilen 2 mansiyon ödülünü ise, Yozgat'tan Ali AKDAĞ ‘SIRRA VAKIF OLMAK’, İstanbul’dan Batuhan DURAK’ta ‘ZAMANSIZ YAŞAMAK’ adlı eserleriyle kazandılar. 

Bu yarışmada ilk 20’ye giren eserler kitaplaştırılacaktır. Ayrıca dereceye giren senaryolarsa dernek genel merkezimiz tarafından filme çekilmesi planlanmaktadır. 

Dereceye girenlerin ödülleri 27 Haziran 2015  Cumartesi günü Başkent Öğretmenevi´n de düzenlenecek bir törenle sahiplerine  takdim edilecektir. Ramazan ayı içinde olunması vesilesiyle ödül törenine katılanlar için tören sonrası iftar da verilecektir. 

ÖĞ-DER Genel Başkanı Hamdi Sürücü bu yarışmada dereceye girenleri tebrik etti. Bütün senaristlere teşekkür eden Sürücü,  ‘Verilen emekler, ortaya çıkan senaryolar öğretmenlerimizin önemini ve değerini bir kez daha ortaya koymaktadır. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, alanlarında daha nice çalışmalara imza atmalarını diliyorum.’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.