O İlimizde Bayramda otobüsler ücretsiz

O İlimizde Bayramda otobüsler ücretsiz

Arife ve üç günlük bayram süresince toplu taşımadan yararlanmak isteyenlere, belediye otobüsleri ile metro ücretsiz hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı boyunca Adanalılara...

Adana’da arife ve üç günlük bayram süresince toplu taşımadan yararlanmak isteyen Adanalılara, belediye otobüsleri ile metro ücretsiz hizmet verecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı boyunca Adanalılara otobüs ve metro ücretsiz olacak.
Arife günü ve bayramın ilk günü ise Buruk, Kabasakal, Asri, Küçükoba ve Akkapı mezarlıklarına ücretsiz seferler düzenlenecek. Mezarlıklara yönelik ücretsiz ulaşım hizmeti için sefer yapacak otobüslerin sayısı artırılacak.

Merkezden mezarlıklara gerçekleştirilecek ring seferleri için 15 otobüs takviyesi yapılacak. Mezarlıklara otobüs ring hizmeti arife günü ve bayramın ilk günü, saat 07:30’da başlayacak ve akşam 17:30 kadar sürecek.

MEZARLIKLARDA ASFALT ÇALIŞMASI VE TEMİZLİK, BAKIM

Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Hizmetler Müdürlüğü, arife ve bayram boyunca, Adanalıların kabristan ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri için, mezarlıklarda asfalt çalışması gerçekleştirdi. Mezarlıklarda, bakım ve temizlik çalışması da yapıldı.

 

Beyaz Gündem

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.